Home

 OPGELET : ER WORDEN DIT JAAR GEEN UITNODIGINGEN  VERSTUURD PER POST 

  

Na zoveel mooie reacties kunnen wij niet anders als er nog eens voor te gaan


6 OKTOBER 2019 Ruiter en Koetsentocht  te ZUTENDAAL

“De Vierlandsheren” organiseren voor de 16de keer  een tocht doorheen de bossen van Zutendaal, Opgrimbie, Lanaken en Rekem

Het vertrek van de gepijlde tocht is voorzien vlakbij het monument van de Vier Landsheren. Deze plek is gelegen in het Nationaal Park “Hoge Kempen” die een oppervlakte heeft van +- 5000 ha.
Hierbij maken we gebruik van enkele stukken van de Nationale ruiter en menroutenetwerk Hoge Kempen. Het Parcours van +- 30 km brengt ons richting Lanaken, achter het domein Zangersheide, langs de verzorgde prachtige bossen van Pietersheim, naar de mooi open vlaktes van de Mechelse heide alswaar de verdiende rust is. Iedere deelnemer krijgt daar een heerlijke portie soep plus de nodige hapjes geserveerd.

Na deze tussenstop trekken we richting het Koninklijke domein van Opgrimbie om door berg en dal door de ontelbare en oneindig lange dreven van loofbomen richting Zutendaal te gaan.
Alles wordt de menner en ruiter voorgeschoteld, water, zand, afdalingen en hellingen.
Verder is de tocht 100% onverhard. Er zal een aangepast parcour voor de werkpaarden zijn.
Na deze prachtige wandeling die ieder op eigen tempo rijd is er, mits op voorhand ingeschreven en betaald, warm eten voorzien . De dag zelf worden geen inschrijvingen meer aanvaard.

De prijs voor dit alles is slechts 15 euro per persoon
Uiterlijke datum van inschrijving – 2.10.2019

Vertrekken kan tussen 09.00 uur en 12.00 uur bij Felix Deltour Boogstraat 42 te Zutendaal

Boogstraat 42, Zutendaal